منبع : سایت خبری عصر ایران
منبع : سایت خبری عصر ایران
sanchooli (یکشنبه ۱۶ آذر ۹۳),هامون (یکشنبه ۱۶ آذر ۹۳),یعقوب لیث صفاری (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳)
واااااااااااااااای تو برف !!!!!!!!!!!!!!!!
کاش یه توضیحم میذاشتید راجع به این تصاویر
به آنهایی که دوستشان دارید بی بهانه بگویید دوستت دارم
بگویید که در این دنیای شلوغ سنجاقشان کرده اید به دلتان
بگویید گاهی فرصت با هم بودنمان کوتاه تر از عمر شکوفهاست
sanchooli (یکشنبه ۱۶ آذر ۹۳),جعفر کشته گر (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳),یعقوب لیث صفاری (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳)
دانش آموزان افغان ، برای کنکور با مشکلات عجیب و تلخی مواجه بودند.
به گزارش بویرنیوز، به نقل از ری به ری، کنکور امسال در افغانستان در حالی برگزار شد ، که در همان آغاز شروع جلسه (۸ صبح) برق در برخی از مکان های برگزاری کنکور قطع شد.
برگزاری کنکور در میان برف و سرما از دیگر حاشیه های عجیب این آزمون در افغانستان بود.
کنکور افغانستان ۱۶۰ سوال و ۳۶۰ امتیاز دارد.
گفتنی است ، در ولایت غزنی افغانستان اعتراضاتی به نحوه برگزاری کنکور صورت گرفته است.
البته یکی از نکات عجیب و باورنکردنی کنکور افغانستان برگزاری این آزمون به صورت مشورتی بود ( شرکت کنندگان با مشورت با یکدیگر به برخی سوالات پاسخ دادند).
منبع: بویر نیور
ساریکای سجستانی (سنچولی)
من سیستانی ام و آرمانم آبادانی فرهنگ و تاریخ سیستان،بیایید تا رستمانه سیستان را آباد کنیم.
جعفر کشته گر (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳),هامون (یکشنبه ۱۶ آذر ۹۳),یعقوب لیث صفاری (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳)
تشکر از سنچولی عزیز، به خاطر تکمیل موضوع
هامون گرامی تست زدن در سرمای بارش برف و نبود میز و صندلی برای داوطلبان نشان دهنده ی چند سال عقب ماندگی است ؟
من در سال 66 یعنی 27 سال پیش که کنکور شرکت کردم از همه ی داوطلبان در محوطه ی باز کارخانه ی پنبه گنبد آزمون گرفتند البته هر کس یک تک صندلی دسته دار داشت و هوا بهاری بود
sanchooli (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳),هامون (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳),یعقوب لیث صفاری (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳)
دقیقا ...نشون دهنده سالها عقب ماندگی ..
به آنهایی که دوستشان دارید بی بهانه بگویید دوستت دارم
بگویید که در این دنیای شلوغ سنجاقشان کرده اید به دلتان
بگویید گاهی فرصت با هم بودنمان کوتاه تر از عمر شکوفهاست
یعقوب لیث صفاری (دوشنبه ۱۷ آذر ۹۳)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)