انواع ویزای کانادا

ویزا چیست؟ ویزا اجازه نامه ای است که از کشور مقصد برای شهروند کشور دیگر صادر می شود. و در آن به درخواست کننده ویزا اجازه داده می شود که با هدف مشخص ، در زمان مشخص و دفعات مشخص به کشور مقصد وارد شود و در خاک آن کشور بماند.
به همین دلیل کانادا نیز مانند کشورهای دیگر ویزاهای مختلفی برای متقضیان بسته به نوع درخواست و عوامل دیگر صادر می کند. در این مقاله قصد داریم به طور خلاصه با انواع ویزای کانادا آشنا شویم.
دسته بندی انواع ویزا کانادا بر حسب هدف :

  • ویزای توریستی کانادا : اگر شما میخواهید برای گردش، آشنایی با کانادا یا دیدار با دوستان و به طور کلی مقاصد تفریحی وارد کانادا شوید، شما به این ویزا نیاز دارید.
  • ویزای تحصیلی کانادا : اگر شما مایل هستید در مقاطع مختلف تحصیلی ادامه تحصیل دهید، شما نیازمند این ویزا هستید مثل : تحصیل در کالج های کانادا، مهاجرت از طریق تحصیل در کانادا، تحصیل در دانشگاه های کانادا
  • ویزای کاری کانادا : اگر شما می توانید به هر نحوی در اقتصاد کانادا سهیم باشید و در آنجا کار کنید شما نیاز به این کلاس از ویزا دارید، مثل : مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس انتری، ویزای کار موقت کانادا ، ویزای کانادا از طریق خود اشتغالی، ویزای کانادا از طریق کار آفرینی،
  • سوپر ویزای کانادا : اگر فرزند یا نوه شما در کانادا مشغول به تحصیل یا کار است، شما می توانید درخواست کنید در طی زمان اقامت فرزند تان در کنار وی زندگی کنید.


دسته بندی انواع ویزای کانادا بر حسب زمان :

  • ویزای ترانزیت کانادا : اگر مسیر سفر شما از کانادا می گذرد به طور موقت در کانادا توقف دارید ، برای مثال هواپیمای شما در طی سفر از لندن به لس آنجلس ، در فرودگاه اتاوا توقف به علت نقص دارد، شما نیازمند این ویزا هستید و باید در طی 48 ساعت خاک کانادا را ترک کنید.
  • ویزای کوتاه مدت کانادا برای مقاصد خاص : برای مثال اگر شما در برای شرکت در همایش دو هفته ای از سمت یک کمپانی به کانادا دعوت شده اید، شما می توانید برای مدت زمان همان برنامه و هدف مشخص ویزا کانادا را درخواست و اخذ کنید.
  • ویزای سینگل کانادا یا یک بار ورود: در این ویزا به شما اجازه یک بار ورود به کانادا و اقامت به تعداد روز مشخص ( معمولا 90 روز در 180 روز یا 180 روز در یک سال) داده می شود. و پیش از پایان اعتبار ویزا یا روزهای اقامت باید از کانادا خارج شوید و برای بازگشت دوباره اقدام کنید.
  • ویزای مولتی کانادا یا چند بار ورود : در این ویزا به شما اجازه داده می شود تا یک ماه قبل از اعتبار پاسپورت شما یا حداکثر 10 سال، به دفعات وارد به خاک کانادا شوید و حداکثر 180 روز در یک سال در کانادا اقامت کنید.
  • اقامت دائم کانادا یا Canada PR : در این نوع ویزا شما ساکن کانادا محسوب می شوید و بدون محدودیت زمانی میتوانید در کانادا بمانید.
  • شهروندی کانادا یا Canada Citizenship : شما شهروند رسمی کانادا می شوید و پاسپورت کانادایی و گواهی شهروندی به شما اعطا می شود.



موسسه حقوقی اپلو